piura-perfect-skin

Phytomer is een van de merken waarmee in de salon gewerkt wordt. Een geweldig wellness merk gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen uit de zee.

Ervaar de weldadige, ontspannende Phytomer gezichtsbehandeling met rugmassage.
Inhoud: rugmassage & reinigende, zelfwarmende pakking (daar ligt u op tijdens de gezichtsbehandeling).Dit is een hele fijne ervaring tijdens de gezichtsbehandeling.

Gezicht: reiniging, dieptereiniging, ontgiftend zeeklei masker die wordt ingewerkt dmv penseelmassage, nek, decolleté massage, serum (boost aan werkstoffen voor de huid), verzorgend masker en  gezichtscreme.

Ongeveer 90 minuten. Prijs: € 79,50

 

De Phytomer-wetenschappers bestuderen de verdedigingsmechanismen van algen en kustplanten, die zich aangepast hebben om te overleven in een vijandige omgeving (golven, UV-stralen, vervuiling, …). De wetenschappers onttrekken de actieve bestanddelen die in staat zijn om dit natuurlijke beschermingsproces te reproduceren op het niveau van de huid en verwerken deze vervolgens in geavanceerde cosmeticaformules. Dit noemt Phytomer het mariene biomimetisme: een geavanceerde cosmetica die het beste van de natuur nabootst voor een gezonde en natuurlijke schoonheid. Tijdens de behandeling vertel ik u graag meer.

phytomer-2
piura-4
arabesque-3